Hallå!

Oj vad mätt jag blev på lunchen i dag och oj vad gott det var. Jag åt kyckling med sås av kokosmjölk, vispgrädde, jordnötssmör och sambal oilek…. samma mat som hela familjen åt i går kväll men de åt det med ris. -Hur kan du bli mätt på den lilla maten, hör man på jobbet varje lunch. Mina arbetskamrater förstår inte att man blir mer mätt av grädde än av grönsaker :). Därför sitter de där med sina matlådor, proppfulla till brädden och stora som två liters glassbyttor *haha*. De tuggar och tuggar på sina morötter…. medan jag glassar! runt med mina kött/lax bitar och gräddiga såser. I den här boken finns många smarriga lchf recept.

Eftersom de säger att det ska blir riktigt härligt vårväder i morgon, efter några kyligare dagar, så passade jag på att dammsuga i kväll och städa toaletten. Då slipper jag det i morgon och kan vara ute istället. KANSKE om vi är riktigt duktig….. så gör jag och dottern bullar direkt när vi vaknar och bjuder pojkarna på nybakta bullar när de kommer hem. S har ju praoat på dagis hela veckan och gör sin sista dag i morgon när syrran är ledig. Men det ska bara bli skönt säger han…. så får han vara lite ifred :). I alla fall har han trivts riktigt bra, och vem vet, kanske blir han dagisfröken en vacker dag.