Halloj!

I dag har det varit en ”lång” dag. Vet inte varför men kanske beror det på att jag började dagen med en ”cykeltur” och därför har känt mig duktig ända sen jag vaknade :). Jag måste säga att det inte känns som det går särskilt mycket framåt, eller jag kanske skulle säga nedåt, med bantningen. Visst känner jag mig piggare och smidigare men jag kan inte påstå att vikten rasar som jag läst att den ska göra. Tydligen finns det många variander att lchf och jag har väl kört lite efter 5-25-70 = procent kolhydrater, protein, fett men har nu läst att man kanske ska äta mer 20-80-80 = gram kolhydrater, protein, fett……liiiite skillnad på de två varianterna!? Ja jag läser och läser och försöker komma fram till den bästa varianten för mig, antagligen äter jag för mycket fett…. eller för lite *haha*. Kalorimässigt äter jag mellan 800-500 kalorier mindre än jag ska göra för att behålla min nuvarande vikt så man tycker att det borde hända NÅGONTING! Å andra sidan har jag läst att man tydligen kan äta färre kalorier än man gör normalt när man lchfar eftersom fett ger mycket mer energi än t ex grönsaker.

Nåja, vad har hänt mer i dag än att jag funderat över kosten….. jag har stekt köttbullar till övriga familjen men själv åt jag lax och majonnäs. Opps nu blev det mat igen! Jag har tvättat lite och systerdotterna har varit här en stund. Ja sen har jag bakat sega choklad rutor till Country Design partyt hos Elisabeth på tisdag. Väntar med att baka tocakakan till i morgon så den inte riskerar att blir torr.

Ha det bra!