Hej igen!

Nu är det inte långt kvar. Jag irrar runt och plockar ihop toapapper, boardingcard, badkläder, shorts och allt annat man behöver ha. Ryggsäcken är mätt flera gånger så att den inte är för stor på någon ledd *det ska funka*.
Maken har ringt till det första hotellet och meddelat att det blir ”late check in”. I morgon vid den här tiden hoppas jag att vi är in checkade och klara, mostrarna och jag.

Får se om vi råkar ut för regnchock eller solchock då. Prognosen för Santiago de Compostela har varit lite si och så när jag kollat. Just nu varierar det mellan växlande molnighet och mulet och regnskurar, tidigare i dag när jag tittade var det strålande solsken i flera dagar och upp mot 30 grader varmt. Ja den som lever får se som det heter. Undrar om jag ska ta med mig fleecetröjan i alla fall…..

kram