Hej!

Så mycket äpplen som vi fått på vårt Oranie har vi inte fått sen vi flyttade hit.
Oftast blir det bara så många att man tänker ”jaha vi fick några äpplen i år också”. I år har jag nog plockat ner 13 kassar tror jag. Jag har gett 1 kasse till grannen, trugat på Eva 5 kassar, gett svägerskan 1 kasse, maken har tagit 2 till jobbet, Sonja har tagit 1, jag har tagit 2 till jobbet och 1 kasse finns hemma. Ja det blev 13! Helt otroligt. Förresten så har jag fyllt komposttunnan med fallfrukt också, man kan undra hur många kilo frukt det har blivit totalt.

Nu är det bara att vänta på att nästa träd ska mogna sin frukt och då är det dax att börja plocka där också smiley.

I morgon har vi ett födelsedagsbarn här hemma så kvällen lär ägnas åt bakning. Bullar och sirapskakor borde jag hinna med och nån äppelkaka kanske *hehe*. Chokladbollar köper vi och nåt mer smaskigt!

kram