Hejsan!

Efter att ha legat på knä och dragit upp ogräs och räfsat gräsmatta i 6 timmar i går känns det som mattan är ganska redo för frön och toppdress. Jag räfsade ogräs i några timmar i tisdags också så det borde vara ok nu.
Läste att Änglamarks doppdress är bäst så det är vad jag har införskaffat, endast det bästa är gott nog. Gräsmattan kommer att blå sååå fin :). Bea se upp här kommer jag!

Tog en långpromenad med syster och hennes man i går. Det är ju dax att börja träna ordentligt nu för resan jag ska göra i september.
Jag och två mostrar ska på pilgrimsvandring i Spanien. Nä vi ska inte gå hela sträckan på 80 mil utan den sista biten på 12 mil från Sarria till Santiago de Compostela. Det är den kortaste sträckan man ska gå för att få ett pilgrimscertifikat. Det ska bli jättespännande! Vilket äventyr för tre medelålders damer smiley.

kram