Hej!

Inte kan det väl vara på väg att bli höst redan……
Jag tycker det är ett lite annat ljus ute. Men min semester börjar ju idag smiley.
Äh det måste vara inbillning…. väl…..

Började semestern med ett besök hos tandläkaren. Har ju sprungit där så mycket det senaste året så mina skor hittar dit av sig själva. I dag var det bara undersökning. Inga hål. Såå skönt.

Vi har fortsatt med ommöblering och omflytt av tv och diverse andra apparater. Alltså är det nåt jag avskyr så är det apparater och sladdar. Ska det vara nödvändigt att ha så många?! Blä för allt damm.

Men vilken fantastisk bok jag läser just nu. Den har stått i bokhyllan nåt år och jag har tittat på den men den har sett lite trist ut, även om den är rosa och fin i färgen. Nu bestämde dottern i alla fall att det vara den jag skulle läsa härnäst. Ashimas bok, av Caroline Giertz.
Den handlar om Jahves hustru Asherah, som lämnar Gud för att återfödas som människa, som Ashima.
Om du hittar den så läs den.

kram