Hejsan!

Vilken värme :). Härligt!
Just nu är det +27 både ute och inne.

Jag har varit hemma hela dagen med en dotter som kräkts i 12 timmar men bara behövt vila i dag som tur är.

Passade på att förgifta miljön lite genom att sprida Stroller combi+ på gräsmattan. Som visserligen är frodig och grön med det är inte tack vare grässtrån utan det är något helt annat som ger den dess färg….. Får se om det blir bättre nu eller om allt dör. Inklusive en stackars igelkott som brukar gömma sig i humlen. Erkänner villigt att jag är sååå avundsjuk på grannarna runt omkring och deras fina gräsmattor jag vill också ha juh!

Jag har tvättat sofföverdragen och satt på nya vita fina. Ja det blev som två nya soffor och hädan efter får vi stå och titta på tv *haha*.

Så har jag badar och solat och barnen har gjort detsamma. Härligt har det varit helt enkelt smiley.

kram