Hejsan!

Mina staples är äntligen borttagna och det är lättare att komma åt att klia på härligheten utan ett tjockt täckande plåster. Skööönt.
När tejpen ska bytas ska jag passa på att räkna hur många det var.

I går satt jag inne och väntade på en sotare som enligt maken skulle komma mellan 12-14. Eftersom dottern slutar skolan 12.40 fick hon gå hem själv. För första gången. Joo hon var lite orolig sa hon, men det gick bra :). Två bilar stannade inte när hon skulle gå över gatan men den tredje gjorde det. -Hon ville att jag skulle gå, hon ville inte köra först, sa en förvånad dotter. En steg på vägen för en liten flicka att bli en stor flicka.
Men nu var det inte det jag skulle skriva om, utan om en sotare som förstås inte kom. Näää eftersom han inte skulle komma i går utan i dag! Och det gjorde han. Redan 10.40 ringde det på dörren och jag tvingades vakna ur min törnrosasömn. Jo det är sant, jag sov fortfarande…… Öppnade dörren lite smått förvirrad och såg (nästan) samtidigt att diskhon var full av smutsig disk.
Nåja sotaren fick både sota och diska *haha*. Sen skämdes han lite för att han väckt mig. Men det är ju inte hans fel att jag är trött av mig smiley zzzzzz.

kram