Hej!

Oj! Vilket åskoväder vi har haft i natt.
Samtidigt som hela huset lystes upp av blixten så slog åskan till. Hela huset skakade och väckte alla….. utom lilla Anna……. hon har sovit sååå gott hela natten, snuttan.
När brorsan väckte henne innan han åkte till skolan klockan 8 blev hon bara arg.
-Åhh varför väcker ni mig. Varför får inte jag sova mer! Jag hade en helt underbar dröm. Jag hade en lillasyster som var jättesnäll och en lång hylla i lekstugan där det låg bullpåsar och kakor, choklad och godis!
Undrar om hon var hungrig *haha*.

Nu försöker jag få henne att äta lite lunch innan vi går bort till Emma. Två barn är hemma och har studiedag i dag men ett har fått vakna i vanlig tid och cykla iväg till skolan. Han är trött nu, den stackars gymnasisten.

Dagens fråga. Vad är det som gör att åskan drar bort? Blir det en vågrörelse som gör att den flyttar sig? Sen kan den ju komma tillbaka igen…..

Det har regnat också förstås och det är välbehövligt. Väldigt torrt är det. Vad kul att jag kan titta i min fina regnmätare hur mycket det har regnat. 3 mm.

kram