Hejsan!

Både i går och i dag har det varit riktig sommarvärme!

Termometern på lekstugeväggen visade 24 grader på eftermiddagen. Jag har suttit ute och bara latat mig och läst en bok.Ja fast först jobbade jag halva dagen, på min lediga dag.
Ett tag hade jag funderingar på att fortsätta skura altanen, som sonen sååå himla duktigt började skura i går med vatten, skurborste och grönsåpa. Det doftade så gott och blev så himla rent och fint så hade jag haft en trasmatta att lägga på så hade jag gjort det :).

Dottern har varit ute och cyklat. Jooo, i går sa hon att nu skulle hon lära sig cykla. Hon satte på sig cykelhjälmen och tog fram cykeln och lät en brorsa ge henne fart och så cyklade hon iväg! Grannpojke assisterade genom att stoppa bilar och säga att en flicka håller på att lära sig cykla -Så tag det försiktigt. *Haha*han är charmig Alex.
Ja så nu kan hon, och vill cykla hela tiden. Jag är inte så glad åt det förstås utan tänker på allt hemskt som kan hända en lite flicka när hon cyklar runt ute på vägarna.

I går tog hon sig ett dopp också. Hon var med Emma och hennes familj till stranden och grillade korv och sprng runt och roade sig hela eftermiddagen.
Det är härligt att vara lite och sorgfri :).

kram