Hejsan!

Plötsligt fick jag lust att skriva något igen.
Läser ni så läser ni, annars läser ni inte *hehe*.

Äntligen har snön smält!
Cykelbanorna är sopade. Solen lyser. Och på promenaden i dag såg jag myror som kryllade i en stack, en skalbagge som kröp över trottoaren och tussilago, som jag inte kunde låta bli att plocka hem några av.

I rabatten har vintergäcken snart blommat ut, julrosen blommar och scillan är på g i gräsmattan. Äääälskar stora fält av scilla som doftar ljuvligt smiley.

I morgon kanske det händer något speciellt….. men det får ni höra om då.

Nu ska jag luta mig bakåt i soffan med ett glas gott som maken blandat ihop till mig. Själv sitter han vid köksbordet med dottern och ägnar sig åt filateli. Sönerna sitter framför varsin dator, nääää där har det inte hänt någonting sen sist :).

kram kram