Hej!

Så där ja. I går firade vi septembers andra födelsedagsbarn smiley.
Sonen som fyllde 15 år. Och neej, det blev ingen moped. Jag var så tråkig så jag gav bara mjuka paket…. och en peng på kontot :).

Jag har ju cyklat i ett och ett halvt år nu. Tiden går fort.
Första gången cyklade jag 6 km och minns att det var jobbig. Jag blev trött i benen och slut i hela kroppen egentligen. Jag satt ute på verandan och tittade ut genom fönstret och lyssnade på musik och trampade :).
Nu har jag cykeln i vardagsrummet och tittar på tv när jag cyklar. Jag cyklar mycket längre men skulle vilja cykla ännu mer!
I dag har jag cyklat 25 km och blir inte alls lika trött av det som jag blev av de där första kilometrarna men jag får så himla ont av sadeln. Jag försöker flytta mig hit och dit och flytta sömmarna på byxorna men attans, det blir skavsår ändå. Jag vet inte hur jag ska göra.

Annars är det ju skönt att promenera också och stavarna känns bra.
Men det känns det faktiskt likadant där…. När vi promenerat våra 2 timmar på söndagen skulle jag kunna promenera ett varv till. Vad är det med mig *haha*.

Och här får man ju lov att välja lite….. frisk luft, längre tid, lägre kaloriförbrukning, ingen ond rumpa, svettigare, kortare tid, mycket högre kaloriförbrukning….

Decisions decisions :).

kram