Hej!

Ledig hemmafrudag igen.

Och det är sååå skönt! Jag började med att väcka barn och sen följa dottern till skolan. På hemvägen handlade jag mjöl och lite annat för att kunna baka bullar på eftermiddagen. Vi har ju ett födelsedagsbarn här på onsdag :).

Sen tog jag en långpromenad med stavarna. Min nya stegräknare är inte inställd med min steglängd så man kan inte lite på att sträckan stämmer men stegen var drygt
11 000 så det var nog 9 km. Så härligt väder, solsken och 15 grader. Och ett tag fick jag lov att stanna och bara lyssna på tystnaden. Det var verkligen helt tyst….. tills två hästar på varsin sida om vägen fick lust att prat med varandra *haha*.

Ja sen var det hem och äta kokt ägg med bearnaisås till lunch, jag hann läsa en stund och göra bulldeg innan jag gick och hämtade dottern. När bullbaket var färdigt kom sonen hem så han och dottern gjorde negerbollar….. ja jag veeet att man inte får säga så, men det är så de heter.

Jag har tvättat överdrag till kuddar och dynor i den ena soffan. Känns fräscht och rent. Och jag hade tur så de gick att hänga på tork ute smiley.

Mmm, sen var det kvällsmat och så har vi köpt gympaskor till dottern. De ska ha gympa i skolan på tisdagar och torsdagar. Så det var inte en dag för tidigt, om man säger så :).
Det var den hemmafrudagen.

kram