Hej!

Innan jag gick upp ur sängen i morse tog jag fram block och penna och gjorde en lååång lista över saker som behöver göras ute.
Det gäller både trädgård och hus så vi får väl se det som projekt som räcker hela sommaren.
Men jag började i alla fall med att klippa gräsmattan och köra med trimmern runt buskar och trädäck, två punkter på listan avprickade. Det blir ju så himla fint och ser väldigt prydligt ut. Då kan jag låtsas att det bor en riktigt rekorderlig och ordentlig familj här :). Det värsta är att det håller inte så länge *haha*.
Jag började ansa syrenhäcken också men det får jag fortsätta med i morgon. Ja så har jag tvättat förstås eftersom det var helt perfekt tork väder.

Dottern har varit på kalas och sover hos farmor i natt.
Vad gör maken och jag då….? Jo vi har varit och storhandlat. Romantiskt va *haha*. Men det är jätteskönt att vara ensamma. Inget som vi är vana vid så det är riktigt lyxigt.

kram