Hejsan!

Sitter i soffan för att ”svettas av” :).
Det var länge sen jag cyklade nu men efter en helg med 0…. jo det är säkert, 0 pomenadsteg kände jag att det var absolut nödvändigt med en cykeltur.
Precis som förra gången jag cyklade trodde jag att det skulle vara lättare eftersom jag promenerat så mycket men det var det inte…… Eller kanske lite lättare men lika svettigt. Måste nog börja cykla lite mer även om jag promenerar också.

I dag är det kallt ute och småregnigt. Det blir inget tvätta och hänga ute. Det får bli tvätta och hänga inne istället.
I går tog jag kort på kläder vi ska sälja på Tradera så jag ska försöka skriva text till allt och väga det i dag.
Annars har helgen gått åt till konfirmation och 21 års kalas.
Makens farföräldrar ska sälja sitt hus så vi var där och tittade om det fanns nåt av intresse för oss. Ja nog fanns det det alltid, i alla fall för dottern *haha* hon hittade fina band, en burk med knappar, leksaker, böcker och kort på älskade Johanna. Allt åkte med hem i en kartong!

Om det blir lite bättre väder under eftermiddagen ska jag gå ut och ta lite nya bilder i trädgården. Regn är ju trots allt bra för allt som växer och gror smiley.

kram