Hejsan!

När vi vaknade i morse hade påskharen varit här!
Joo det är sant! Dottern tyckte dessutom att hon såg en skymt av honom i vardagsrummet när hon kom upp. Det verkar inte som han hann komma iväg i tid :).

Eftersom det var ledig dag i dag passade jag och Sonja på att ta en extra promenad. Vi gick en lite annorlunda väg i dag och hamnade riktigt ute på landet. Det är sååå mysigt. Jag skulle verkligen vilja bo på landet. Tänk att kunna ”höra” tystnaden, suset i skogen och fåglarnas kvitter.

Sen måste det ha varit årets hitills varmaste dag. Så underbart att sitta ute i solen och bläddra i ”Drömhem och trädgård”. Blunda en stund och drömma om sommar och kommande trädgårdsprojekt. Jag tror att jag somnade till en stund. Undrar om grannarna som var ute på andra sidan gatan hörde det *haha*.

kram