Hejsan!

En Långfredag som inte alls var lång tyckte dottern.
-Varför heter det långfredag när det inte är en lång dag? Det var nyss morgon och fortfarande är det alldeles ljust ute. Hur kan det snart vara kväll? Ja frågorna är många när man är liten :).

Vi har bestämt att syrran med familj och mormor kommer hit och äter på påskdagen. Jag har ingen lust att bjuda på vanlig påskmat eftersom alla säkert ätit det i flera dagar redan
Har bestämt att bjuda på potatissallad av färskpotatis, kycklingrulle med ajvar, salsa på färsk ananas, laxpaj och focaccia med pesto. Nej jag har inte gjort nåt av det förut 🙂 men nån gång ska vara den första. Och det finns säkert både köttbullar och skinka kvar för den som vill ha det.
Till kaffet blir det kladdkaka på ljuschoklad och vispad grädde.
Jag tror det blir jättebra jag.

Julrosen blommar! Såg det i dag när jag var ute och skottade bort den sista snön från altanen. Nu ligger det stora snö/issjok ute på gräsmattan i stället. Jag passade på att ta bort ljusnätet och plastsnögubben också. Det var verkligen på tiden men det har ju varit så mycket snö…..

Inga påskgummor har varit här ännu. Är det inte på skärtorsdagen de brukar komma? Ingen kom i går och ingen har kommit hittills i dag. Ska vi behöva äta upp allt godis själva smiley.
De här gummorna träffade vi förra året.

kram