Hej!

Äntligen har dottern och jag fått upp fjädrar i ”fjäderbusken” :).
Förra veckan hittade vi inga när vi försökte inhandla fjädrar men i dag hade vi bättre tur. Och så köpte i påskliljor och ställde ute på bordet och en gul viva till matbordet. Ska försöka hitta lådan med påskpynt också så det blir lite påskfint här inne.

Jag har fått gardienrna jag beställde till vardagsrummet. Men jag är lite besviken. Det är inte lätt att handla på postorder….. när man inte kan se och nypa i det man är intresserad av. Gardinerna är faktiskt inga jag skulle inhandla om jag sett dem irl. De är lite för blanka, men vad tusan de får duga! Nu orkarjag inte krångla mer. Jag ska stryka och sätta upp dem och det blir säker så bra sååå.

I morse när pojkarna gick till skolan så regnade det. Och det var riktigt skönt! Ingen snö. Bara regn 🙂

kram