Hejsan!

Nu är våren här!

Joo det måste den vara för när jag tittade ut genom köksfönstret för att beklaga mig över att snön aldrig smälter…. då såg jag dem…… vintergäcken!
Som små solar stod de där ute i geggan, som kallas rabatt på sommaren :).

Det märks att det inte har varit nån tjäle under det djupa snötäcke vi har haft i vinter. Hela gräsmattan ser ut att var uppgräv av maskarna, de måste ha jobbat hårt. Men det är väl bra? Jag tror det *haha*.

Krokusarna har tittat upp också.

Och jag såg några tulpanblad som var uppe och nosade. Snön smälter fort nu!
Nice, nice smiley.

Jag fick ett sms från svärmor tidigare i dag som inte var så nice. Hon berättade att en
fd arbetskamrat till mig dog i går. Mona….. Så tråkigt smiley.
Jag hade inte träffat henne på väääldigt många år när vi träffades på ljusparty hos svärmor för några år sedan. Sen blev det liksom lite tradition att vi träffades ett par gånger om året. På ljusparty :). När jag träffade henne sista gången sa hon att hon var ”utbränd” och sjukskriven men tydligen var det mer allvarligt än så.
Ja vi ska alla den vägen vandra, men det är alltid tråkigt när någon gör det, som man tycker, allt för tidigt.

kram