Hej!

Nu är jag här igen :).

Har beställt vita gardiner från Ellos! Kunde inte vänta längre. Hoppas och tror att det blir bra. Beställde panelgardiner med tulpaner på också. Har kommit på att panelgardiner passar alldeles utmärkt som löpare på matbordet smiley. Just nu har jag en beige gardin/löpare och de nya kommer att bli bra när det börjar knoppas och närma sig påsk :).

Förresten när vi var på McDonalds i går så hade de renoverat. Jättefräscht var det med grafitgrått/limegrönt/trä. Yngste sonen har pratat om att han vill ha grönt i sitt rum istället för de trista vita väggar han har nu. Han har ju en målad ”våd” i grafitgrått så en idé vore ju att måla hela den väggen grå och sen de andra väggarna limegröna!

Nu har det slutat snöa. Men det måste ha kommit närmare två dm. Blääää.

kram