Hejsan!

I går var det Vårdagjämning!
Och i dag har vi vårens första bakslag!
När jag gick ut på promenad snöade det inte men när jag kom såg jag ut som en snögumma :).
Annars har ju veckan varit enormt trevlig med solsken och plusgrader som har tärt hårt på den stooora snömassan.
I fredagskväll försökte jag hitta dagvattenbrunnen här utanför men lyckades inte innan det blev för mörk. Jag fick sopa vatten/snösörjan till andra sidan gatan ner i den synliga brunnen. Men i går morse hittade jag den ganska snabbt men då behövdes den inte lika mycket eftersom det torkat upp väldigt bra ändå. Sååå skönt. Men som sagt. I dag vräker snön ner igen *suck*. Men där är väl så det ska vara, ett par bakslag innan våren kommer på riktigt får man väl räkna med.

Jag ser genom badrumsfönstret att någon gren har gått av på ett äppelträd. Jag har inte kommit fram dit ännu för det är väääldigt mycket snö där eftersom all snö som låg på hustaket har ramlat ner nu. Det är förstås den som har knäckt grenen. Tur att inte allt for ner i en stor iskaka som jag befarade ett tag. Då hade vi inte haft något äppelträd kvar alls!

Förra helgen satte jag upp nya hissgardiner i vardagsrummet men ser att jag måste ha långgardiner också. Var hittar man vita inte allför dyra såna? De jag har sen tidigare är inte tillräckligt vita, mer naturfärgade, och passar inte alls.

Usch, jag önskar att jag inte bara satt här och drömde. Jag önskar att jag inte var så lat utan fick lite gjort! Skulle vilja måla lamporna i vardagsrumsfönsterna vita. Önskar att skåpen i tvättstugan hade vita dörrar istället för furu…… Men hur svårt kan det vara? Det är väl bara att måla :).

kram