Hej!

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
”Kenta”

Ja så känns det i dag smiley.

I morse när jag stog och väntade på bussen körde Cattis förbi. Hon ställde sig på bromsen, slängde i backen och tog in mig i bilen :). Jag var på jobbet snabbt som en vind. Jätteskönt!

När jag hämtade dottern på skolan för att vi skulle gå till tandläkaren var hon dyngsur. Och då menar jag genomblöt. In på bara trosorna var ungen blöt och kall. Konstig mamma som jag är, kom jag inte ihåg att hon hade ombyteskläder på sin hylla utan drog i väg med henne som hon var. Stackarn.
Det gick bra hos tandläkaren i alla fall och Karius och Baktus hade inte varit i farten. Men hon hade svårt att bita om röntgenplåten och jag kan inte annat än hålla med. Jag har också svårt för att ha den där i munnen, det känns som man inte kan andas.

Förresten. När jag åkte från jobbet var det så bra tajming på bussarna så jag fick flera minuter för mig själv. Så jag passade på att gå in på solariet och sola i 12 minuter. Jag älskar att sola :).
Och när vi kom hem och dottern var ren och torr så cyklade jag. Valde program1 istället för att bara cykla på ”slät mark”. Lite mer varierat med tyngre och lättare cykling. Kändes jätteskönt! ”Just i dag är jag stark…..” *trallar*.

kram