Hejsan!

Oj, det är en hel vecka sen jag skrev någonting smiley.
Hmmm det kanske känns som det inte händer så där jättemycket. Solen, snön, blå himmel och promenader har jag liksom avverkat känns det som :).

I dag har ungarna haft ledigt från skolan. Dottern skjutsades till mormor medan pojkarna och jag tog en tripp till stan. Har inte varit där sen i december tror jag….. när jag köpte julklappar. Men vi gick inte runt och drog fötterna efter oss och bara tog det lugnt och fönstershoppade i dag heller.

Först var vi hos optikern i en timme. Det är inte lätt att välja glasögonbågar :). Sen tog det en timme till att äta kinabuffé. Ja efter det blev det lite klädshopping och jag köpte mig ett par walking skor. Ett par skor som sitter ordentligt runt foten och man slipper förhoppningsvis få skavsår och ont under fötterna när de glider runt i vinterstövlarna, som jag har haft det nu. Ja då. Jag har provat dem redan *haha* var ju tvungen att ta en kort promenad för att testa dem innan det är dax för en längre promenad i morgonbitti.

Från i morgonkväll ska jag hämta dottern på fritids klockan 17. Får se hur det går. Middagen blir väl knappast klar före klockan 18 och vi kommer nog att vara trötta. Men funkar det inte så ändrar vi tillbaka till klockan 16 igen. Å andra sidan är det snart dax för sommarlov *jippie* och då blir det ändrade tider igen.
Undrar hur vi ska göra i höst….. Jag blir nog galen om jag inte kan vara ledig en dag i veckan……

kram