Hej!

Vilken otroolig solnedgång det var i kväll!
Himlen var alldeles rosa och brandgul. Ja det såg verkligen ut som om det brann!

Dagen började med att maken skjutsade dottern och mig till badhuset. Inte mitt favorit ”göra” men vad ställer man inte upp på för sina små hjärtan :). Hade dottern fått bestämma hade vi tagit bussen dit men jag tycker att det får räcka med att vi tar bussen hem, annars blir det ju ett evighetsgöra.

När vi kom hem gjorde jag smörgåsar och varm saft/choklad och så åt vi ute i snön. Det var så fantastiskt soligt och skönt så det gick bara inte att låta bli. Lite varmare än när vi gjorde det förra gången :).
Ja sen kom mormor med saft och sylt. Inte dumt alls att få hemgjord svartvinbärssaft och björnbär/hallonsylt levererad till dörren!

Eftersom äldsta sonen fyller år på onsdag bakade jag kärleksmums. Kokos är jag sååå dålig på att ha hemma men det löste sig med tuttifruttikulor,det gick bra det också. Ser riktigt festligt ut faktiskt. Sen var det dax för kvällsmat och eftersom jag hittade ett paket våffelmix i skåpet när jag letade efter kokos fick det blir våfflor.

Det blir alltid få steg på måndagarna, även om man skulle kunna tycka att det kunde vara tvärt om, så när momor skulle gå hem passade jag på att följa med henne. Och det var ju tur, en så vacker solnedgång hade jag inte velat missa. Så fick jag känna på att det verkligen känns som vår i luften också. Det var fortfarande plusgrader när klockan var 19!

Ja det var den lediga måndagen.
Jag tycker det är sååå skönt att vara ledig en vardag. Jag har mycket mer lust att göra någonting när det är vardag än när det är helg. Det är väl konstigt? Och det är sååå mycket skönare att vara ledig på vardagen än på helgen smiley.

kram