Hejsan!

Tiden går fort när man har kul! Eller hur.
Redan lördag igen. Dax för dammsugning och tvätt.

Men jag har minsann hunnit vara ute i flera timmar också. Det har varit en helt underbar, otroligt skön dag. Strålande solsken och en knallblå himmel.
Dottern och jag bestämde träff med mormor vid skridskobanan och där blev vi kvar i nästan två timmar. Trevliga människor med grill träffade vi och blev bjudna på både korv och hamburgare *gottigott* :).
Dottern träffade en klasskamrat och det slutade med att hon följde med Molly hem och mormor och jag tog en promenad. Vem har lust att gå in liksom när det är så härligt ute! Klockan 14 var det +9 på sydsidan och -3 på norrsidan.

Ja nu är dottern hemtagen och middagen äten.
Senare i kväll blir det Melodifestivalens Andra chansen. Men jag hinner läsa lite först. Började läsa Marie Jungstedts ”I denna stilla natt” i går när jag åkte hem från jobbet. Vi har några bokhyllor som snälla arbetskamrater fyller med litteratur som vi kan låna och läsa. Visst är det en toppenbra idé!

Nu håller vi tummar och tår för att det blir lika härligt väder i morgon. Då ska vi försöka få med oss brorsorna och varm choklad och sittunderlägg ut i pulkabacken.

kram