Hejsan!

I dag har det snöat, snöat och snöat. Jag har varit ute och skottat två gånger men skulle egentligen behöva gå ut igen tror jag. Om plogbilen kommer förbi i natt så kommer väl inte maken ut med bilen i morgonbitti.
I helgen töade det men nu är det minusgrader igen. Snart får man börja hålla tummarna för att taket inte ska rasa in. Vi har liiite isöverhäng på sydsidan nu….

Sportlovet börjar i dag men dottern och jag ska inte vara lediga, det räcker att vi nyss var hemma i flera veckor pga sjukdom. Jag tror faktiskt inte att hon skulle stå ut med mer ledighet just nu :).
Pojkarna ska vara hos sin pappa och där har det utlovats både äventyrsbad och bowling.

Dax att åka till jobbet igen i morgon efter tre dagars skööön ledighet smiley ….. och då uppstår det eviga, världsliga bekymret. Vad ska jag ha på mig!
Jag verkligen avskyr det där med kläder. Och helst ska man vara tjusig också *haha*.

Kolla vilken fin låda jag har varit och hämtat hos gulliga Elisabeths Country Design.
De är duktiga på det där Bettan och hennes man!
http://undermittkok.blogspot.com/

Det är min moster som har beställt den och den ska stå i badrummet, fylld med handdukar.

kram