Hejsan!

I dag har jag gjort någonting som jag inte har gjort på länge. Ja inte på flera år.
Jag har tagit ett bad. Hemma i badkaret i vårt badrum :). Jag är en sån som aldrig har gillat att bada. Jag tycker att det är för svettigt och man får huvudvärk och …. allt vad jag nu mer kunnat hitta på. Men har man inte för varmt vatten så går det faktiskt bra *haha*.
Först lämnade jag dottern hos farmor och sen skottade jag snö. Eter det tappade jag i vatten i badkaret, tog med mig ett glas rödvin och en bok och la mig tillrätta *pust*.
Jag måste ha legat där i flera timmar? Klockan var 17.30 när jag vaknade till sans och tog mig upp.
Det var faktiskt jätteskönt men jag tror att det kräver att dottern är på annat håll :).

Nu har jag tänt lite ljus och sitter och väntar på att maken ska leverera ”Bondens sallad” med fetaost, oliver och kyckling *mums*.

kram