Hej!

Förresten. Gissa vad jag hade på mig i går morse när jag vaknade?
Just det- Stegräknaren!
Snacka om att man är engagerad. Oturligt nog kollade jag inte om det blivit några steg under natten. Då hade vi fått veta om jag går i sömnen också :).

I dag är jag hemma från jobbet och mår dåligt. Yr i huvudet, och känner mig konstig. Till skillnad mot vad? *haha*. Lite konstig är man väl alltid. Håller tummarna för att jag kan gå till jobbet i morgon.

Nu är det värsta snöröjningscirkusen här utanför. Jag läste i tidningen att de skulle börja köra bort all snö som ligger i stora drivor och nu verkar de ha kommit till oss. En vakt går före och kollar att inga småbarn ligger gömda i snön *ryyys* och sen kommer stora snöslungan och lastbilen. En lastbil fylls var 20 meter! Det är inte klokt!

kram