Hej!

Nu verkar det vara slut på det soliga vädret för den här gången.
Men både i går och i dag har det varit dimma och dis så nu är det vackert frostigt ute igen. Träd och buskar är täckta av små iskristaller. Det är fortfarande kallt, minus 10 både i går och i dag.
I går kväll fick jag med mig yngste sonen ut på promenad. Jag måste ju försöka nå mina 1 miljon steg även om det inte blir jag som vinner hela tävlingen *haha*. Han tyckte synd om lilla mamma som skulle ut och gå ensam i mörkret och det var ju jättesnällt och nyttigt för både honom och mig att komma ut.
Dagens promenad fick jag när jag gick från buss stationen och hem. Det var lite halt men jag var genomsvettig trots att jag hade klänning på mig. Jag känner redan att jag kommer att ha ont i benen i morgon, jag hade nog inte den ultimata utrustningen för en vinterpromenad :).

kram