Hej och gott nytt år!

En jättetrevlig nyårsafton hade vi med vänner och god mat.

Jag började dagen med att skala och skiva potatis till kvällens potatisgratäng och sen for jag en sväng med syrran till Åsby. Där vi tillbringade för många timmar….. hmm det är tusan vad tiden går fort i bland :).
Sen var det hem och plocka lite och laga mat. Helst ska man inte äta samma mat varje nyårsafton utan variera sig, säger de som vet, men varför ändra ett vinnande koncept smiley.
Vi körde på toast skagen och vitlöksbröd till förrätt och sedan potatisgratäng, oxfilé, såser och sallad till vamrätt. Till efterrätt bjöds det fruktcocktail med glass och hemmagjord choklad och kolasås *mums*.

Dottern hatar ljudet av smällare så trots goda intentioner, hon klädde faktiskt på sig och gick utanför ytterdörren, tillbringade hon och jag tolvslaget inomhus.
Annars var det en helt perfekt nyårsaftonskväll med snö som föll som fjädrar och minus 6 grader.

Dagen i dag har vi tillbringat i stora slöa högar i sängar och soffor *haha*. Sååå skönt.

kram