Hej!

I går fick maken slita.
Trots svettningar och förkylning monterade han möbler och isär och ihop ungarnas dataplatser (kallar man det så?!).
Först var vi till IKEA och köpte ett skrivbord och fåtöljer. När vi kom hem började den stora rokadcirkusen. Ut med äldsta sonens soffa och skrivbord. Soffan gick knappt ut ur rummet ska jag säga. ett tag undrade jag om vi byggt rummet runt soffan? Men till slut så gick det. Vi städade ur rummet och sen in med ett nytt skrivbord så han slipper sitta inklämd under sängen. Mmmm det låter brutalt va *haha* att sitta under en säng, lugn, det är en loftsäng men trångt ändå för en gänglig tonåring. Det blev mycket bättre plats med skrivbordet fristående och brorsans mindre soffa under sängen. Det är nästan så man kan dansa tango där inne nu :).
I brorsans rum flyttades skrivbordet och han fick en fåtölj i stället för soffan som flyttade ut.

Det är inga roliga rum de har egentligen. För det första är de väääldigt små. För det andra läste jag på, tyckte jag, innan vi bestämde om det skulle målas eller tapetserar där inne och ”alla” tyckte att målat ska det vara för det ser så rent ut och är lätt att reparera. Men jag gillar det inte…….det är kallt och kalt. Vi får fundera på om vi ska tapetsera eller åtminstone måla i någon mysigare färg.

Lillasyster fick också en ny alldeles egen fåtölj. Inte för att hon behövde ha någon…. bara för att…….

Cyklat 23 km.

kram