Hejsan!

Den där berömda ”åh jag måååste träna”känslan har aldrig infunnit sig hos mig.
Den ska göra det, säger de, efter så kort tid som några veckors regelbunden träning. Men jag har alrig känt den.
I mitt liv har jag gått på Friskis och svettis i omgångar. Jag har försökt löpträna. Jag har promenerat och nu cyklar jag på motionscykeln. Men nej, jag känner aldrig att jag MÅSTE träna. Det jag kan känna när det gäller promenader är att jag måste ha frisk luft :).
I dag har jag dock tvingat mig till att cykla 20 km. Jag vet inte varför det känns så tungt?
Men det kan vara så att det känns lite stressande. Det tar nästan 1 ½ timme att först cykla en timme, sluta svettas i tio minuter och sen ta en dusch. Det är inget jag har lust att göra efter klockan 8 på kvällen utan det ska ju göras helst så fort jag kommer hem från jobbet eller ännu hellre på morgonen. Före frukost, men efter ett glas vatten och en hutt av aloe vera drycken smiley.
Äh, det är väl inte mycket att gnälla över. Det är väl bara att bita ihop!

kram