Hej!

Nu har det snöat! Och det riktigt rejält, det måste vara mer än två decimeter! Ska ta fram tumstocken och mäta när jag kommer hem i kväll. Alla ungar är helt till sig och ligger ute i snöhögarna och gräver och åker på stjärtlappar. Hoppas att dottern klarar sig med sitt tvådelade vinterset, hon har ju ingen overall. Risken är väl att det kommer in snö i midjan men det borde det väl inte göra om jackan är tillräckligt lång och byxorna är tillräckligt höga :).

Det snöade hel natten och hela dagen i går och jag skottade när vi kom hem men den dumma plogbilen kör ju alltid omkring på nätterna och kör upp snö på folks uppfarter, så i morse var de en stooor vall bakom bilen. Det var bara att skotta igen. Men nu ska det nog inte bli nå mer snö förrän på julafton smiley. Däremot har de lovar ner mot -10 grader.
Och nu skiner solen!

kram