Hej!

Jag har cyklat 24 km! YES! Och det kändes såå mycket bättre än när jag cyklade förra veckan. Ja så länge sen är det faktiskt sen jag satt på cykeln. Jag har inte orkat…. det har inte känts bra så jag har helt enkelt låtit bli. Men liiite dåligt samvete har jag haft. Nu är jag tillbaka på banan igen :).

Vi hade en mysig dag i går. Pojkarna och jag.

Först var det en lång bussresa men det gjorde inte så mycket för vi slappade och sov lite. Sen var båtresan 5 timmar, tror jag, och då hann de spela på ”banditerna”, vi shoppade och åt julbord.Ja sen var det bara bussresan hem igen kvar, och då slappade vi och sov igen. En riktigt lat dag alltså. Det behöver man ibland.

Dottern har inte kommit hem från mormor ännu så jag ska passa på att leverera lite PartyLite ljus. En lite promenad står alltså på programmet nu smiley. Det är frostigt och -1 så jag tror att det är ganska skönt. Senare i dag ska jag göra lite julgodis. Men ingen mer knäck…..

kram