Hej!

I dag har jag gjort knäck, och inte så mycket mer. Dottern ville ta en men jag sa att de var för varma. Då stoppar hon ner pekfingret i en knäck! Vilket liv det blev. Hon grinade och skrek i en hel timme. Jag tyckte att jag var jättesnabb med att få bort knäcken från fingret och in under vattenkranen men det hjälpte inte. Hon fick alvedon, men skrek ändå. Vi försökte smörja med aloe vera gelly och med xylocainsalva men hon bara skrek. Stackars barn. Kan det verkligen göra så ont? Ja nu har hon en röd fingertopp med en vit blåsa så ont gjorde det förstås.

Hon har varit på kalas på Busborgen, men ett tag så trodde vi nästan inte att hon skulle kunna gå på grund av sin stoora skada.
Under tiden var jag och maken och handlade lite. Det blev både mat till veckan och några julklappar. Men tänk jag känner inte alls för att köpa några. Nej nästa år ska det bli som jag säger. Vi firar jul hemma i lugn och ro med godis, julmust, julklappar och en julfilm! Jag tänker strunta i om släkten sitter hemma och skriker.

Sen kom mormor förbi och tyckte att eftersom jag och pojkarna åker på en dagskryssning till Mariehamn i morgon så kunde maken och dottern komma hem till henne och äta och sen kunde dottern följa med till kyrkan på luciafirande. Ja hon kunde till och med få sova hos mormor! Det blir en lugn dag för maken… utan mig… och utan barn 🙂

Och så har det snöat!

kram