Hejsan!

Usch den här veckan känns det som jag har gjort av med mycket pengar!
I måndags var det butiksparty och jag skulle inte köpa nååågonting hade jag bestämt…. innan jag åkte dit. Ja en femhundring var lätt att bränna *brrr* men då fick jag en julklapp till syrran också :). Köpte ett fint halsband till mig själv :).
Jag har beställt kläder till mig själv och barnen från både LaRedout och HM.
Och jag har köpt ett jättefint armband av en arbetskamrat som håller på med silversmide på fritiden. Jag ska ta ett kort på det och lägga in så ni får se!

Det är mycket nu. Julklappar har jag knappt börjat köpa men jag har i alla fall börjat skriva en lista. Vi måste hinna göra godis också. Och i flera år har jag tänkt göra en sån där god fruktkaka som ska stå i flera veckor innan man får börja äta av den. Tyvärr glömmer jag alltid bort det…. och plötsligt har julen både kommit och gått. Men i år kanske det kan gå vägen :).
Jag måste nog göra ordentliga listor i morgon.
Vad ska köpas.
Vad ska bakas/göras/pysslas.
Fixa julkort

I morgon ska dotterns förskoleklass ha lucia för föräldrarna klockan 16. Efter det ska jag till en arbetskamrat, som bestämt sig för att göra karriär på annan plats, på kramkalas!

kram