Hej!

Nu måste man väl säga att det är Vinter.
I dag är det första advent och vi har varit till syrran och druckit adventskaffe. Dottern och jag har bakat pepparkakor. Jag gjorde ju degen redan i torsdags men vi har inte hunnit baka förrän i dag. Vilket gick alldeles utmärkt :). Det fanns deg kvar i byttan fortfarande *haha*. Tusan vad det är gott med hemmagjord pepparkaksdeg.

I fredags var vi på ”Hairspray”! Det är Rolf Lassgård som gör hela musikalen tycker jag. Han är för dråplig som Edna Turnblad. Ja det var kul :). Och roligt att göra nåt med pojkarna utan lillasystern.

I går var vi på öppet hus på en gymnasieskola igen. De har bara 290 elever och verkar jättefräsch. Linjen som var aktuell nu var Samhäll med inriktning räddningstjänst. Men jag vet inte….. är det rätt för sonen……

Sen var syrran och jag och ”plockade” smågranar. Jag har tre stycken som står i varsin glasburk nu. Det blev julmysigt på en gång här hemma med granar och adventsstjärnor.
Jag hämtade min sjal hos Bettan och köpte två hyacinter också. En som är lindad med mossa, den står ute, Än så länge är det ju plusgrader. En i kruka med mossa, den står inne på bordet.

Cyklat 20 km. Det var verkligen på tiden…. men jag har inte haft tid 🙂 det är för mycket roligt som händer nu.

kram