Hej!

Dottern och jag var ju hemma hela förra veckan eftersom hon var sjuk. Ett tag i går trodde jag att vi skulle få vara hemma i dag också.
När vi var hos Albin så smällde han igen en dörr mitt framför henne, det sista han gjorde, så hon sprang rakt in i den! Hon ville kramas och skoja och han sprang före och hon efter. Pang sa det så hade jag en dotter som skrek och grina med en bula i pannan. Hade hon haft en stor bula och ont i huvudet fortfarande i dag så hade vi fått vara hemma. Men nu gick det bra hon var pigg och glad, om än lite blå.

Hon fick ta med sig en kompis hem efter skolan, det tjatar hon alltid om, och de var sååå hungriga så vi fick lov att poppa popcorn, eller pocka pockorn som hon säger :).
De gjorde varsin popcornstrut av papper som de dekorerade så länge så jag trodde inte att de skulle hinna äta nåt innan Nathalie skulle gå hem. Som tur var har Nathalie en förstående mamma som inte skällde på oss. Hoppas att hon inte höll fingrarna i kors bakom ryggen *haha*.

Cyklat 20 km.

kram