Hejsan!

Då var vädret tillbaka till det ”normala” igen. Regn, regn, regn.

Dottern har varit på kalas och födelsedagsbarnets föräldrar var så trevliga så de hade med sig kaffe och tårta till de föräldrar som stannade kvar och väntade på sina kalasbarn :). Det var såå trevligt och gott, det tackar vi för!

Sen var det skynda hem och laga mat och plocka undan det sista inför PartyLite visningen. Syrran ringde och frågade om jag hade fikabröd så det räckte för hon hade lyckats ragga fem gäster till! Det ar ju kul :).
Och fikabrödet räckte. Men jag tror inte att ni vill ha några recept…. Pepparkakscheesecaken var inget vidare, vattning och smaklös. Muffins med citron och hallonsmak var kompakta men såg ganska bra ut med glasyr och ett hallon som garnityr. Det enda som jag tycket var bra var saffranskakan men den har jag å andra sidan aldrig misslyckats med tidigare heller smiley. De andra sorterna var nya bekantkskaper som verkade bra på papper men nog inte kommer att gå i repris.

Yngste sonen ska ut på sin första prao i morgon. Han ska vara på ”sitt! dagis. Kul att det till stor del är samma personal som är kvar fortfarande.
Nu väntar kudden!

Cyklat 17 km.

kram