Hej!

I dag har solet lyst! Jag vet inte när solen visade sig senast men det måste vara bra länge sedan. Det har dessutom varit tio grader varmt ute så nu är nog inte syrenbladen långt bort :).

Jag har fått upp gardinkappan jag sydde till vardagsrummet i går och satt upp gardinlängder i sovrummet. Maken fick fram borrmaskinen och satte upp en gardinstång och min nyinköpta hylla. Det blev så fint sååå!

Eftersom det är PartyLite party i morgon så har jag bakat också. Men jag talar inte om vad förrän i morgon :). Då blir det en recension av resultatet och kanske ett recept.

Den här dagen har verkligen gått i ett och fort har det gått! Dottern ska på kalas på badhuset i morgon. Men jag tror att hon får skippa badandet och bara vara med på fikakalaset. Vi hinner ta mig sjutton inte med oss annars…..

kram