Hejsan!

Ja det ligger väl nära till hands att tro att det är svininfluensa som dottern har. Även om det finns folk som avlidit så får de flesta en lindrig variant om de blir sjuka.
Vi bockar av symptomen ett efter ett: feber, huvudvärk, hosta, snuva och diarré. Ont i kroppen är väl det enda vi har missat. Eller är det bara en vanlig förkylning……
Nu får vi hjälpas åt att hålla tummarna för att vi andra inte blir sjuka. Maken är vaccinerad så för hans del är det väl lugnt. Pojkarna ska vaccineras i skolan under nästa vecka och veckan därpå.
Jag har för mycket roliga saker på gång för att hinna vara sjuk nu. Det är PartyLite party på söndag och i veckan är det kundkväll hos Affair, Forever kundkväll med mys och på fredagen ska vi på Hairspray jag, maken och pojkarna. Anna får stanna hemma med mormor.

Ja jag forsätter med mitt eviga tvättande :). Ska sy en gardinkappa till vardagsrummet tänkte jag och snart är det dax att laga mat. Men varför göra en sak i taget när man kan göra minst två samtidigt :).
Har lyckats laga tre par joggingbyxor till sonen. Hur svårt kan det vara att plocka fram symaskinen…. det är ju sååå skönt när man äntligen får det gjort.

kram