Hej!

I går var maken och jag på konsert. Jag minns inte när vi var det sist, i USA kanske… för sju år sen smiley då var vi på Journey. Nej visst ja vi var ju på Mama Mia, den engelska konsertversionen, för nåt år sen.
I går var vi i alla fall på Ekborg, McCalla, Larsson. Skitbra! Det var värt 395 kr per person *haha* (internt skämt). Som det stod i recensionen i tidningen ”en rejäl och välbehövlig energikick en regnig tisdagskväll”. Man gick helt enkelt därifrån på bra humör :).

Hem till sönerna som passat sin sjuka lillasyster i tre timmar medan vi var borta. De var nog inte riktigt på lika bra humör eftersom de varit lite oroliga för att hon sov oroligt och var varm och kanske inte kunde andas ordentligt. Lillasysterns minsta storebror hade försökt lägga tre kuddar under hennes huvud för att hon skulle komma upp lite….
Kollade nyss febern på flickstackarn som sa att hon kände sig bättre och inte var lika varm i pannan längre… 38,6 visade termometern….

I dag pysslar vi lite med tvätt, som vanligt! Och med gardiner 🙂

Cyklat 20 km.

kram