Hejsan!

Tycker ni att det är ovanligt varmt ute?
Då kan jag berätta att den 15 november förra året var det +10 grader och syrenen hade fått nya blad. I år har jag inte sett några blad ännu men jag var ute och tittade på förmiddagen och knopparna är ganska stora. Det är bara att vänta och se om det händer något. Väljer att lägga mitt inlägg under höst 🙂

Dottern har feber, huvudvärk och är hängig, i dag på vår lediga dag. Hon ville inte ens slicka skålen ren från den sista gnuttan muffinssmet. Inte tjatade hon om mat hela tiden när jag cyklade heller…. som hon brukar göra *haha*. Nej idag fick jag cykla i fred framför tvn. 23 km blev det! Det är jobbigare när man ska kliva av cykeln än när man sitter där och trampar, ungefär som när man ska kliva upp ur bassängen efter att ha simmat. Då är man bra baktung 🙂

kram