Hej!

Tänk vad en dag går fort! Jag har inte gjort något speciellt i dag och nu är den slut.

Dotterns stannade hos en klasskamrat på hemväg från skolan och jag fortsatte hemåt mot spisen. Friterad kyckling med ris stod på menyn för övriga familjen. Till mig gjorde jag kyckling med sås av grädde/creme fraich/jornötsmör *mums*.

Sen var vi till affären och hämtade Pandavaror och till Lindex och hämtade kläder. Massor av folk där med berg av kläder eftersom de har halva reapriset. Vilket hade varit ännu trevligare om jag hade haft tid att titta runt lite mer. Nu hann jag i alla fall rycka åt mig två klänningar och ett par strumpbyxor vilket kostade mig 179 kr!

När vi kom hem igen var det att sätta sig på motionscykeln för att bränna lite fett. 17.5 km blev det i dag. Sen hade jag inte tid att sitta där och trampa längre, in i duschen. Nu sitter jag och väntar på att ”Bränneriets äppelpaj” ska bli klar så jag får gå och lägga mig. Klockan ringer 4.50 i morgon bitti.

På kvällen är det Country design party hos Bettan 🙂

kram