Hejsan!

Varför är en del nätter liksom bara… kaos…
Jag går till sängs 23:54 och det verkar som jag somnar direkt. 02:20 ringer telefonen. 02:45 kommer maken hem. 03:20 ringer telefonen igen!. 04:20 kommer dottern in till oss och säger att det KLIAR. Upp och smörja armar och mage. Vi går och lägger oss igen men det tar inte många minuter förrän hon kommer och trycker ner sig mellan maken och mig i sängen.
Ja sen vaknar jag 09:05 av någon som kvittrar -God mooorgon, nu är det moorgon smiley. Tur att man är ledig på måndagarna :).

I dag är det Fars dag och min pappas födelsedag. Vi var till kyrkogården och tände ljus i går men syrran ringde nyss och frågade om jag ville åka dit med henne så vi åker dit en sväng i dag också.

Sen tänkte jag faktiskt byta gardiner i vardagsrummet. Från de vita till mer höstlika beige/röda. Skulle vilja sätta upp gardinlängder i sovrummet också ihop med hissgardinen så det blir lite mer ombonat. Där är problemet att de inte är sydda ännu, men tyget finns :). Nu ÄR det ruggigt grått och trist ute.

kram