Hejsan!

Så var födelsedagen avklarad!
Ett tag på förmiddagen i går både bakade jag, lagade mat och hängde tvätt samtidigt, OCH var irriterad på maken som inte tycktes göra nåt vettigt alls :). Som om det jag höll på med var vettigt?!
Till slut så tände vi i alla fall ljus både ute och inne och var klara att ta emot gästerna. Jag cyklade 10 km också, hade inte ro att cykla mer än så.

Allt som allt var det faktiskt en riktigt trevlig dag. Och jag säger faktiskt, eftersom jag gnäller varje år och säger att NU är det minsann sista året jag firar en födelsedag så jobbigt som det är. Vi får se om det blir nåt fira nästa år eller inte smiley .

I dag har vi varit till kyrkogården eftersom vi aldrig hann dit i går när det var Alla helgons dag. Och vi var inte ensamma där kan jag säga. Det verkar som det var många som valde att åka dit i dag i stället. Visst är det fint med alla ljus. Eftersom det var så mulet och grått i dag så syntes det bra trots att det bara var eftermiddag.

Nu sitter vi och zappar bland våra nya tv-kanaler. Vi fick parabolen monterad i fredags. Inte vet jag om det blir mer att titta på bara för att man har fler kanaler att välja mellan….

kram