Hejsa!

Det händer inte mycket nu för tiden.
Klockan ringer på morgonen och jag åker till jobbet. Sen hämtas dottern på fritids och vi går hem och lagar mat. Det är mest mörkt och trist ute men oktober och november är ju såna månader. När man får plocka fram adventsljusstakar och stjärnor känns det genast mycket bättre :).

I går klippte jag mig….. själv….. över handfatet. Får se om jag får några klagomål i dag :).

Det är höstlov så maken och dottern ska vara lediga i dag och i morgon men hon är det under protest *haha* hon vill helst vara i skolan mammas lilla hjärta. I morgon kanske jag kan smyga hem från jobbet lite tidigare *viskar*.
Den här fina klänningen beställde jag till henne i går. tänkte att hon skulle vara riktigt silvrigt glittrig på nyårsafton :).

Ja, och så cyklade jag 15 km.

kram