Hej!

Nu har jag varit och sett ”Mig äger ingen”. Syrran fick i present av mamma och mig att vi skulle gå alla tre tillsammans med syrrans dotter.
Vad bra den var! Jag var inte överförtjust i boken måste jag säga. Blev lite irriterad på att ingen gjorde något åt Leifs och Åsas situation. Och vilken morsa som bara verkade bry sig om sin nya familj.
Handlingen var förstås den samma nu också. Men vilka fantastiska skådespelare! Tomas Tjerneld som Leif och Mirja Burlin som Åsa. När den förtvivlade Åsa ringer hem till pappa från sin disputationsfest tror jag inte ett öga är torrt. Han är inte inbjuden men har skickat en stor bukett röda rosor och 50 kronor till sin älskade dotter.
Om du får chansen, gå och se den!

I dag har det varit underbart höstväder och vi hann med en liten skogspromenad jag, dottern och maken mellan traderaauktioner och matlagning. I morgon kommer pojkarna hem!

kram