Hejsan!

Men vet ni hur hemsk jag är….
Jag har fortfarande inte tömt mina krukor på frusna tomatplantor. Jag har inte plockat in pelargonerna eller makens uppstammade fuchsia. Nu har det varit minusgrader på nätterna i flera veckor så det är ju bara att kasta alltihop på komposten. Synd på fuchsian kan jag tycka. Säg inget till maken *viskar*.
Är det vinter nu?

I morgon ska dottern på halloween födelsedagsdisco, så vi var och köpte present till Alva och maskeraddräkt till dottern efter skola och jobb. Min lillasyster fyller också år i morgon så vi får dela på oss. Dottern till Alva och vi andra till Lena under tiden.

Eftersom de varnar för snö och underkylt regn i morgon var vi bara tvungna att leta reda på vinterskor också. In i tvättstugan och fram med kartonger!
–De är för stora, sa dottern om förra årets vinterstövlar. Henne kan man inte lita på alls!

kram