Hejsan!

Ledig dag i går. Spenderades på samma sätt som våra lediga måndagar brukar. Vi latar oss och gör så lite som möjligt :).
Dottern hängde framför tv, pysselbok och dator. Jag putsade fönster och tvättade lite *näha?!*. Vädret var underbart och soligt så vi tog en liten skogspromenad och plockade några rönnbärskvistar *schh*.

I fredags var Marie och jag var hemma hos Petra i hennes genommysiga lilla hus, fast Petra tycker att det är slitet och fult. Visst är det konstigt hur olika man kan se saker. Jag som gäst tycker att hon har det mysigt/bohemiskt/vackert/vitt. Medan hon själv tycker att det är slitet och halvtrist. Ja förutom sofforna som hon köpt av en präst :).
I vilket fall som helst blev jag inspirerad att flytta på några tavlor, en lampa, fusk kaminen och lite andra småsaker här hemma. Joo det är trevligt med lite variation även om ingen annan märker någonting ….. jag är ganska statiskt i min inredning annars.

Min röda?! klätterros. Men fin är den 🙂

kram